divendres, 20 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Jo Jet i Maria Ribot amb el cor inauguren La Barretina Sona

Fotos: Vicens Tomàs

La segona edició de La Barretina Sona, de Malgrat de Mar, es va iniciar el vespre del passat dissabte dia 12 de gener amb gran expectació. Van inaugurar Jo Jet i Maria Ribot amb el cor. Els manresans presenten l’espectacle ‘Lliure o descansar’, el seu segon treball que han anat mostrant en una vuitantena de concerts pels Països Catalans.

El nombrós públic assistent a sala de la Barretina, millorada de llums i fons d’escenari, va acollir el grup calorosament. L’ambient íntim de la sala condueix al silenci i entrega als cantautors, i el cor, que eren esperats, sabedors del excel·lent treball que presentaven en aquesta gira a punt de finalitzar.

.

El jove duet, acompanyats amb el cor, van anar desvetllant les peces d’aquesta nova proposta que van gestionar lentament i envoltats de col·laboradors professionals, que els van acompanyar en la seva gestió per portar a terme un projecte que reflexiona sobre la dualitat. El resultat ha estat un treball acurat i una posta en escena simple i profunda, ressaltant els textos i les veus, suaus a estones, contundents en altres, en un espectacle que convida a introduir-nos en el seu món, a un viatge interior i, també, a un silenci contemplatiu; i al final, la sensació agradable d’haver compartit i gaudit d’un excel·lent espectacle.

Un bon inici del cicle de concerts dedicat als cantautors. El proper dissabte 19 de gener serà el torn de Gerard Quintana que presentarà ‘Intocables’, per passar una nit de dissabte amb música i cultura a La Barretina Sona.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per