divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Jovent Republicà denuncia que un dels seus militants ha estat agredit a Mataró

.

L’organització de Jovent Republicà de Mataró ha denunciat a través d’un comunicat l’agressió que ha patit aquest dijous un dels seus militants al crit de ‘Viva Vox’, al carrer de Cuba de la ciutat.

El jove militant, que en el moment dels fets duia una samarreta reivindicativa, va veure que un cotxe s’aturava al seu davant i com tres homes li disparaven un projectil, possiblement amb una pistola de balins. El projectil li va impactar a la vora de l’ull i el jove va haver de rebre assistència mèdica a l’Hospital de Mataró. L’agredit ja ha presentat denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mataró.

Jovent Republicà ha manifestat també que no es tracta d’una agressió casual ni aïllada. En aquest sentit, afegeixen que fa unes dues setmanes un altre dels seus membres va ser atacat i intimidat per “un grup feixista” al local que comparteixen amb ERC, on també van ocasionar desperfectes. La mateixa organització considera que aquests grups gaudeixen d’impunitat i que la seva acció “només es pot aturar construint unitat popular”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris