divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Arts d’Estiu se’n va a la platja

Arts d’Estiu

La novena edició del festival Arts d’Estiu estrenarà enguany nova seu. Els ajuntaments de Pineda de Mar i Santa Susanna s’han posat d’acord per a trobar una nova ubicació, al costat de la platja, el nou Espai Marítim. Més concretament, Santa Susanna cedirà la utilització dels nous terrenys, d ‘uns 4.000 metres quadrats, situats entre els termes municipals d’ambdós municipis.

Amb aquest acord, el festival, que fins ara organitzava en solitari Pineda de Mar, tindrà un nou coorganitzador, Santa Susanna, juntament amb el consistori pinedenc i l’entitat promotora, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.

Nou acord entre Pineda i Santa Susanna

Amb aquesta nova col·laboració, els dos consistoris maresmencs pretenen donar un nou impuls al festival, així com estableixen les bases d’una relació entre municipis per tal d’impulsar una zona d’oci en benefici d’ambdós poblacions en un dels seus principals actius: les seves platges. En aquest sentit, els dos consistoris consideren que el nou Espai Marítim permetrà al festival consolidar-se com a punt de referència d’oci, cultura i gastronomia per a les nits d’estiu a la Costa de Barcelona.

Durant un mes, des del 25 de juliol al 25 d’agost, el reanomenat festival Arts d’Estiu Pineda de Mar–Santa Susanna reunirà al nou espai un bon nombre d’artistes destacats, habitualment de màxima actualitat, al panorama musical. En paral·lel, aquesta proposta musical anirà acompanyada per una oferta d’oci, activitats culturals i punts gastronòmics que s’ubicaran dins el nou Village Arts d’Estiu, que els organitzadors ja han avançat que serà molt més gran que en anteriors edicions i obert a tot el públic.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris