divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Arts d’Estiu acull la genialitat d’Ana Belén

Fotos: Vicens Tomàs

La cantant i actriu Ana Belén va presentar el seu darrer treball ‘vida‘ aquest passat dijous dia 1 a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona, davant d’un públic apassionat per participar en l’espectacle que va presentar la polifacètica artista.

Ana Belén va presentar l’espectacle que va incloure les peces del seu darrer treball, ‘Vida‘, alternant amb algunes imprescindibles de la seva llarga carrera professional.

L’artista madrilenya, que des de 1970 ha alternat amb esforç i èxit, música, cinema, teatre i TV, és tot un símbol que es manté activa seguint la seva llarga carrera professional reconeguda i premiada. Musicalment amb més de 20 discos en solitari, recopilacions i col·laboracions, en aquesta ocasió, després d’11 anys presenta el nou àlbum ‘Vida’ amb cançons inèdites, tot un poema del present en què estem immersos.

.

A ‘Vida’ canta a les dones, a les vides que van evolucionant, als problemes i a les alegries. També canta a la llibertat, contra les fronteres, la injustícia i la indiferència, sobretot respecte als refugiats.

La cantant, bonica i serena es va entregar amb tota la seva simpatia, presentant cada història amb tendresa i entusiasme, connectant des del primer moment amb el públic.

.

El públic va viure un concert excel·lent amb la seva veu potent i dolça, els moviments acurats, amb ritme, dominant l’escenari com veterana que és i experta, acompanyada de sis músics excepcionals que també van posar la seva veu arrodonint l’espectacle.

L’energia que va desprendre va encomanar els assistents tant a les interpretacions clàssiques com a les recents de ‘Vida’ que el públic va acollir amb entusiasme. Un treball excel·lent en què Ana Belén demostra que és capaç d’innovar i superar-se, mantenint el seu estil i personalitat.

Una festa que va finalitzar amb dos bisos i el reconeixement del públic per un nou treball compartit, i celebrat aquesta nit del primer dia d’agost a l’Arts d’Estiu.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris