divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Luis Fonsi, espectacular festa de la música i la imatge

Fotos: Vicens Tomàs

Luis Fonsi crea un gran espectacle multitudinari a dalt i a baix de l’escenari a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona el passat dimecres dia 7 d’agost.

Amb l’aforament complet dintre del recinte i a l’espai Village, Fonsi va oferir un directe espectacular compartint amb els seus seguidors la música i la seva simpatia.

El cantant, compositor i actor porto-riqueny, reconegut pel seu treball ja a partir de l’any 2000, va ser guanyador del Grammy llatí 2009 a l’apartat cançó de l’any amb ‘Aquí estoy’. A partir d’aquí la seva trajectòria compta amb una llarga llista de premis, nominacions i reconeixements pels seus treballs. ‘Vida’ és el seu 10è àlbum publicat el passat febrer, el treball inclou els èxits de la seva carrera a més de noves i romàntiques composicions.

.

En aquest darrer concert de l’actual gira i a punt d’iniciar nous projectes, sorpreses que no va desvetllar, l’artista va donar el millor d’ell mateix igual que el grup que l’acompanya, músics i ballarins. Com a gran comunicador que és, va connectar de seguida amb els presents disposats a passar una nit màgica. I ho va ser des de les primeres notes que van sonar a l’escenari amb llum, color, imatges i canons de fum, presentats com focs d’artifici al ritme de la música.

Va ser una gran trobada amb festa, ball, divertiment i romanticisme. Luis Fonsi, tot un fenomen de la música i tot un gran esdeveniment compartint la calorosa nit d’estiu en aquesta nova edició del festival Arts d’Estiu Costa Barcelona.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris