divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Magalí Sare porta ‘Cançons d’amor i dimonis’ al far de Calella

Fotos: Vicens Tomàs

Magalí Sare amb la seva banda es va guanyar el públic des que van interpretar la primera cançó, cantant i tocant el piano ‘Corrents de vent’. I després d’un excel·lent concert i els bisos, donava la sensació que el públic es quedava amb més ganes d’escoltar-los. Això era el passat divendres dia 23, al far de Calella, dins la programació del Nits d’Estiu de Calella (NEC).

La Magalí, provinent de família de músics de Barcelona, ha adquirit al llarg dels anys una excel·lent formació musical. Sempre ha estat vinculada amb la música. És cantant, flautista, percussionista i compositora. Soprano del quartet Mèlt i nova veu de la pianista i compositora Clara Peya.

En aquesta ocasió presenta amb la seva banda el treball ‘Cançons d’amor i dimonis’, una aventura musical sorgida d’emocions profundes d’aquelles que experimentes al llarg de la vida, amb la intenció de passar pàgina per continuar el propi camí. Una obra que ha tingut molt bona critica tant de professionals com del públic que la segueix.

.

Acompanyada per Dani López, als vents i al piano; Vic Moliné, al baix; Sebastià Gris, a la guitarra; i Andreu Moreno; a la bateria; Magalí Sare va oferir un concert íntim i contundent, ple de sensacions, fent gala dels seus dots musicals, del domini del piano i de la pròpia veu, deliciosa amb girs personalíssims. El seu rostre és tot un poema d’expressivitat. Interpreta com una actriu, a voltes dolça i picarona, a voltes enèrgica i també rabiosa. Els temes propis i les adaptacions sorprenen pel seu segell singular donant-li un aire innovador, fresc i juvenil.

El concert va resultar coherent tot i la diversitat temàtica, musical i els diferents registres. Bàsicament, temes del disc però també peces més experimentals i estàndards de jazz.

I així arriba el final del NEC. El divendres que ve, dia 30, amb Clara Peya i tornarem a comptar amb la presència de la Magalí com a solista. Segur que serà tot un final de festa memorable. No us el perdeu.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris