divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Meteomar alerta d’un dimecres amb fortes pluges, ventades i temporal marítim al Maresme

Foto: Arxiu

El servei de Meteorologia del Consell Comarcal, Meteomar, ha alertat que demà, dimecres, el Maresme viurà una situació complicada. La previsió apunta que la nostra comarca es veurà afectada per un fort temporal de vent i marítim similar al viscut els dies 11 i 15 de novembre de 2001. Les pluges també seran intenses arribant als 100 litres en algunes poblacions de la comarca. Es demana a la població molta prudència.

El vent de component nord i nord-est amb el qual hem començat el dia anirà augmentant les hores vinents arribant a cops de 65 km/hora al vespre. Paral·lelament, el temporal marítim també s’intensificarà amb onades que al final del dia poden arribar als 2 metres.

La situació, segons la previsió de Meteomar, es complicarà dimecres, i especialment a la tarda, amb ventades que oscil·laran entre els 80-100 km/hora i onades d’entre 3 i 4,5 metres. Aquest temporal també vindrà acompanyat d’intenses pluges que poden superar els 100 litres en algunes zones de la comarca, principalment en poblacions del Maresme Nord.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris