divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mireia Vives i Borja Penalva, a flor de pell

Fotos: Vicens Tomàs

El duet valencià format per Mireia Vives i Borja Penalva va oferir un concert a Malgrat, el passat divendres dia 19, organitzat per la CUP del poble, participant en la proposta de la propera edició del disc ‘Cançons de fer camí‘, a través de Verkami.

‘Cançons per fer camí’ és un recull de cançons inèdites, pròpies, amb algun poema musicat i peces que són referents en la seva faceta musical. El treball es presentarà en format disc acompanyat de 19 il·lustracions precioses de sis dones artistes que arrodoniran el projecte.

.

La Mireia és vocalista, amb una veu que enamora, una expressió personalíssima amb gestos graciosos. També és compositora i fa més de vint anys que trepitja escenaris amb diferents registres musicals, hip-hop, electrònica, jazz amb lletres socials, humanes divertides i íntimes. A partir del 2015 la màgia fa que coincideixi amb en Borja i des d’aleshores formen duet.

El Borja també és compositor, guitarrista, productor i arranjador musical. Ha compartit escenari al llarg de molts anys acompanyant artistes de primera línia. En aquest treball acompanya amb la guitarra, però també canta amb la seva veu greu i el seu posat d’home seriós i un somriure que no pot dissimular i que el fa proper.

El concert, que va ser la presentació del projecte, va ser íntim, emotiu i també amb molta marxa. Presentat amb simpatia, saber fer, i connectant amb els presents, van anar desvetllant el contingut del treball que han anat elaborant al llarg de gairebé tres anys de dedicació. El resultat és un moviment que, a través de la música i les lletres, activa consciència i aviva emocions.

.

Lluny dels concerts de gran format que ens trobem al llarg de la temporada estiuenca, aquesta proposta és diferent. És com les pedretes dels col·leccionistes que s’han d’anar a cercar i que, quan les trobes, proporcionen tota mena d’emocions perquè són diferents, úniques, originals i precioses.

El resultat de la fusió dels dos artistes ha estat sorprenent; cadascú aporta el millor que li sorgeix de la més profunda intimitat, del cor, amb senzillesa i així és com ho transmeten; i és com es va rebre aquesta tarda d’estiu que guardem amb emoció compartida, amb la intenció de seguir el seu projecte fins a la consolidació definitiva.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris