divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Música de Lluís Llach en clau de Jazz a la Barretina Sona

Fotos: Vicens Tomàs

Un diumenge més continua el festival La Barretina Sona amb el cicle Jazz Vermut. Avui la música de Lluís Llach en clau de Jazz amb Xavier Dotras al piano, Juan Carlos Narzekian, saxo; i la veu de Montse Vilà.

El grup ha presentat una recreació amb la música de Lluís Llach en clau de jazz interpretada bàsicament per piano i saxo, amb aquests dos músics de llarg recorregut i reconeguts musicalment per la seva trajectòria.

Un espectacle emotiu, amb una selecció acurada de les peces de Llach, uns textos elaborats per Dotras i la càlida veu de la Montse, presentant les cançons i recitant els poemes amb sentiment i admiració pel músic empordanès que manifesta de manera sincera i oberta per tot el que és i pel que ha representat al llarg dels anys com a compositor i intèrpret.

.

Els ‘vermutaires’, que han omplert la sala, han gaudit escoltant amb silenci i devoció les adaptacions i improvisacions dels veterans músics que, amb el domini dels seus instruments, han ofert unes versions personals i al mateix temps fidels a l’essència de Llach i del jazz.

“Tinc un clavell per tu”, “T’estimo”, “País Petit”, “L’Estaca”, “El núvol blanc”, entre altres i per finalitzar una peça de Dotras dedicada al seu pare. Tota una festa en un diumenge fantàstic amb sol de primavera, un ventet que acaricia els rostres i un vermut amb música i companyia agradable. Fantàstic.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris