divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nou municipis del Maresme ja saben qui serà el seu alcalde

Font: CCM

Tornen les majories absolutes als ajuntaments del Maresme. Nou municipis de la nostra comarca ja saben qui serà el seu alcalde perquè la formació política de la que en formen part ha obtingut la majoria absoluta del plenari, en alguns casos amb sorpresa incorporada.

Per exemple, a Palafolls, municipi liderat històricament pel PSC, les urnes han donat majoria absoluta a ERC. Els republicans també repeteixen majoria a Alella i Òrrius, i sumen Teià i Sant Andreu de Llavaneres. Per la seva banda, Junts per Catalunya té la majoria dels plenaris de Premià de Dalt i de Santa Susanna; el PSC s’imposa a Pineda de Mar i la candidatura independent que suma amb ECG governarà a Sant Iscle de Vallalta.

Per altra banda, Marc Almendro, qui ha substituït Andreu Francisco al capdavant de la candidatura d’ERC, s’estrenarà com a alcalde d’Alella. Andreu Bosch (ERC) repetirà com a alcalde de Teià. També mantindrà el càrrec Josep Triadó (Junts x Catalunya) a Premià de Dalt, igual que Jordi Rull (ERC) a Òrrius i Joan Mora (ERC) a Sant Andreu de Llavaneres. Les urnes també han donat majoria absoluta a Eduard Turón per la candidatura Som-hi per Sant Iscle (Sant Iscle de Vallalta).

Finalment, Xavier Amor, històric alcalde socialista de Pineda de Mar també té assegurada la reelecció, igual que Joan Campolier ( Ara/Sempre Santa Susanna – JUNTS). I, Francesc Alemany (ERC) s’estrenarà com a alcalde de Palafolls.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris