divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Ovidi 4’ reivindicatiu i emotiu

Fotos: Vicens Tomàs

Embadalida des del primer instant, sense poder prendre apunts, escoltant amb atenció, absorta i intentant integrar continguts que tots tenim presents, explicats amb art i poesia. Després, en la tranquil·litat, revivint, he anat posant ordre als missatges, cercant les paraules per transmetre el que es palpava en l’ambient, i que després es va confirmar: admiració per transmetre una realitat que ens trasbalsa.

.

Organitzat per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Malgrat de Mar, el passat dissabte dia 12 al vespre, al Centre Cultural, el grup Ovidi 4 van presentar ‘Cuidem-nos‘, un treball acurat, intel·ligent, directe, que posa en escena la crua realitat present i la recerca de la justícia, la real, la justa, universal i en tots els nivells socials. Una actuació intima per treure’s el barret.

.

Ovidi 4 la formen David Fernández, profunda dicció; Borja Penalba, veu trencada i profunda; David Caño, poesia contundent; i Mireia Vives, excel·lent, dolça i màgica. El nom es deu a l’homenatge constant que fan a la figura de l’Ovidi Montllor, que havia actuat al mateix Centre el dia 13 de setembre del 1975 organitzat per un grup de la vila.

‘Cuidem-nos’ és un recital fi, cordial, reivindicatiu i poètic que ens parla de justícia i de poder que ens convida a prendre consciència, a compartir i transformar. El repertori consta d’un ventall de poetes ben propers. Les veus i els continguts surten de dins, amb força, espontaneïtat i elegància.

.

“Quan la millor sobirania és estar lluny dels que manen”, “el contrari d’una bomba, una carícia”, “les bombes només deixen supervivents”, “ni muts ni a la gàbia”, “desobeint l’absurd”, “resistint juntes i cuidant-nos”.

Una posta en escena original, compromesa i del tot recomanable.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris