divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pedro Guerra porta ‘Golosinas’ al Festival Strenes de Girona

Fotos: Vicens Tomàs

El cantautor canari Pedro Guerra va presentar el seu darrer treball ‘Golosinas’ (2018) al Festival Strenes de Girona, el passat 5 d’abril al Teatre municipal.

El disc ‘Golosinas’, el primer del cantautor en solitari de l’any 1995, va ser considerat un dels més influents de l’època. Com a cançó d’autor, va esdevenir un treball de referència musical, innovador i emotiu en el seu contingut i en la seva manera tan personal d’interpretar els poemes.

Pedro Guerra va començar a pujar als escenaris als 16 anys, per tant són 30 anys de carrera a l’esquena i un total de 15 treballs en solitari que l’han consolidat com a músic de referència.

.

Des de l’any passat l’artista canari, nascut a Güímar, ha anat presentant el ‘Golosinas’ (2018), una nova edició d’aquell treball. El vam poder veure a Girona amb el seu aire tímid, però amb l’experiència del seu recorregut artístic.

La presentació va ser senzilla i austera, i és que en realitat no hi faltava res. Ell sol, acompanyat de la seva guitarra, la veu i els poemes. I és que, en aquesta nova edició, ha conservat l’essència ‘Golosines’ amb l’emoció renovada d’un treball que perdura en el temps per la seva autenticitat.

La segona part, acompanyat de guitarra i bateria, va obrir-se a un altre ritme, sempre conservant la marca de la seva personalitat, incorporant altres cançons del seu repertori i animant al públic entregat a acompanyar-lo.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

 

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris