dimecres, 18 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda obre el gran aparador del teatre amateur

Cartell de la Mostra

Pineda de Mar obre aquest divendres 26 d’abril el gran aparador del teatre amateur català. La 17a edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda se celebrarà fins al diumenge dia 28. Aquesta nova edició comptarà amb 44 actuacions en escenaris de teatres, espais culturals i a l’aire lliure que inclouen una gran varietat d’estils, des del musical, als habituals gèneres de comèdia i drama, passant per la màgia i la poesia.

Per altra banda, a més de les representacions teatrals, la mostra presenta un programa d’activitats paral·leles, com ara la 7a Fira d’intercanvi de llibres i textos teatrals i el Jazz Vermut de diumenge al migdia. A més, enguany, la Mostra oferirà un acte d’homenatge a Josep Rafecas, mort el desembre passat, qui com a president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya va ser el gran impulsor i dinamitzador de la fira.

El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Pineda, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Programació

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per