divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premien quatre comerços maresmencs de trajectòria centenària

Forn de pa Enric Solà | Imatge: G.M.

La Generalitat de Catalunya ha distingit quatre comerços del Maresme per la seva trajectòria centenària. Es tracta del forn de pa Enric Solà, de Tiana; i la Merceria Ros, de Vilassar de Dalt, que han estat guardonats amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, en reconeixement a la seva trajectòria de més de 150 anys. També han estat guardonats amb aquestes distincions la Pastisseria la Lyonesa, d’Arenys de Munt, i el forn pastisseria Ca l’Andreu, de Sant Cebrià de Vallalta, pels seus 100 anys en actiu. Enguany, la Generalitat ha atorgat aquests premis a 28 establiments comercials i 2 mercats municipals catalans en actiu amb cent o més anys d’antiguitat, i a d’altres 15 establiments comercials, amb cent cinquanta o més anys d’història.

El lliurament dels Premis tindrà lloc el pròxim 27 de novembre al Palau de la Generalitat, presidit pel president del Govern, Quim Torra, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Els premis

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris són guardons que convoca anualment el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, que distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris