divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Rafael Ribó reclama mesures específiques per a la protecció dels nadons

Aquest divendres al matí s’ha celebrat una reunió entre el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, i representants de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), el Servei de l’equip d’atenció a la infància i a l’adolescència (EAIA) del Maresme, el Departament de Salut i l’Ajuntament de Pineda de Mar. Durant la trobada, el Síndic ha demanat a totes les parts implicades que adoptin mesures per garantir específicament la protecció dels nadons davant qualsevol forma de maltractament.

La reunió s’ha convocat a partir del recent cas del nadó de dos mesos presumptament maltractat pel seu pare, que en el moment dels fets residien a Pineda de Mar. A hores d’ara, el petit continua ingressat a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Segons informen fonts de l’oficina del Síndic, els participants han centrat la trobada a analitzar les diferents intervencions de les administracions competents en la protecció dels infants, i la seva actuació en relació als protocols existents. També han abordat la necessitat de millorar aquests protocols i circuits. Un cop recopilada tota la informació, el Síndic de Greuges emetrà una resolució en els pròxims dies.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris