dilluns, 16 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Rosa Sánchez sedueix a Malgrat amb la seva veu dolça i contundent

Fotos: Vicens Tomàs

El Rosa Sánchez Quartet va captivar el públic de La Barretina Sona, a Malgrat, dins del cicle Música d’Arrel, amb la seva veu dolça i contundent, amb un repertori de música popular llatinoamericana.

El passat dissabte dia 16 el quartet encapçalat per Rosa Sánchez, acompanyada per Héctor Serrano, guitarra i habitual acompanyant; Natalia Mediavilla, violí; i Oriol Roca, contrabaix; van oferir un variat concert de peces populars de Llatinoamèrica.

.

La cantant costa-riquenya, instrumentista i compositora, és una veterana dels espais musicals. La seva imatge i la seva manera de cantar, sovint dolça, altres vegades contundent, atreuen per la seva naturalitat i força a l’hora d’interpretar clàssics de la música popular amb versions pròpies, i amb la personalitat que ha adquirit al llarg dels anys que porta passejant-se pels escenaris.

Amb l’acompanyament de l’Héctor Serrano, amb qui fa molts anys que formen duet, acostumats a entendre’s amb les mirades i perfectament coordinats, aconsegueixen atreure l’atenció dels espectadors cap a la seva particular sensibilitat musical, aconseguint compartir moments entranyables. En aquesta ocasió, ampliant-se en format de quartet amb Natalia Mediavilla, meravella de violí, i violinista que atorga una sonoritat polida, lleugera i romàntica a les interpretacions, i Oriol Roca, dominant el contrabaix i arrodonint la sonoritat del grup.

La Rosa travessa l’oceà sovint, es mou a les dues bandes de l’Atlàntic, però sempre al costat dels que necessiten més suport, com les dones preses de Chiapas o, a Barcelona, participant en associacions i festes del Raval.

Una altra faceta de la Rosa és la d’estudiosa de sonalls ancestrals que recerca i comparteix per acompanyar les peces musicals. Ha estat un gran plaer escoltar-los i participar de la festa musical que vam gaudir el passat dissabte a La Barretina Sona.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per