divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sobre immunitat en vacunes

.

Ens arriba per les notícies el cas de la jutgessa del Tribunal Contenciós-Administratiu núm. 16 de Barcelona que ha donat la raó a la direcció d’una escola bressol de Sant Pol de Mar que ha impedit l’admissió d’un nen perquè no estava vacunat.

Aquesta decisió judicial viola el dret a la llibertat de vacunació que, a hores d’ara, encara regeix a Espanya i Catalunya. Per altra banda, la jutgessa en qüestió ha justificat la seva sentència basant-se en dues mentides o falsedats que van en contra dels mes elementals coneixements de la medicina, perquè afirma que el nen no vacunat pot infectar als altres que sí que ho estan; però, caldria preguntar-li a la jutgessa aquestes qüestions: ¿Per què creu que els nens vacunats estan en perill, si estan vacunats? ¿Pot ser que no cregui en l’efectivitat protectora de les vacunes? Perquè si estan vacunats cal deduir que no es poden infectar, precisament per l’acció pròpia de les vacunes, o ¿és que les vacunes no protegeixen? La jutgessa afirma, a més, que el nen no vacunat pot tenir gèrmens que suposa que no tenen els altres i que, per tan, pot infectar aquests nens vacunats.

.

Per aclarir aquest malentès caldria que la jutgessa sabés que les vacunes no tenen cap efecte germicida; és a dir, les vacunes no maten microbis ni eliminen cap tipus de bacteri, simplement se li suposa una acció d’increment de les defenses orgàniques i mai una acció que suposa l’eliminació de cap espècie de germen, de tal manera és així que els nens vacunats tenen els mateixos gèrmens o bacteris que els no vacunats perquè, repetim, les vacunes no tenen cap acció germicida i sols se li suposa una acció protectora que, curiosament, la jutgessa posa en dubte a l’afirmar que els nens vacunats corren perill davant la presència d’un nen no vacunat: la ignorància és molt atrevida. Aquest tipus de notícies estan fent-se molt freqüents darrerament, i així els metges com els jutges que les motiven demostren una ignorància supina i no afavoreixen en res als ciutadans però, això sí, són personatges molt estimats per les multinacionals farmacèutiques.

Enric Costa i Verger | Metge de família i co-autor del llibre ‘Vacunes. Una reflexió crítica

Imatges: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris