divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Strenes estrena ‘Polièdric’

Fotos: Vicens Tomàs

Lax’n’Busto presenta a l’Auditori de Girona, al Festival Strenes, el seu darrer disc Polièdric. El grup es va formar l’any 1986 al Vendrell, ara fa 33 anys, i en poc temps es va consolidar com una icona del Rock en català. Al llarg d’aquests anys han publicat divuit treballs discogràfics i han venut uns 325.000 discos. Això era dimarts 30 i, degut a la gran expectació, que ha mogut els seus amics, seguidors i curiosos, s’ha programat un segon concert el dia 1.

.

El disc i els concerts de presentació compten amb la col·laboració de cantants de luxe: Pemi Fortuny, Ernest Armengol, Ramon Mirabet, Miquel Abras, Pol Fuentes, David Ros i Nerea Bassart. Tots ells van estar l’escenari i dintre de la línia del grup, cadascun va aportar a les seves interpretacions la seva pròpia personalitat.

Va ser un concert amb força fent un recorregut pel Polièdric i recuperant les peces més emblemàtiques de la seva discografia. Els assistents van anar acompanyant i corejant els cantants que anaven desfilant al llarg de la nit, amb mostres de complicitat i aplaudiments.

.

El Pemi, primer cantant del grup que va ser-hi 20 anys, va decidir el 2006 emprendre un projecte solidari a Sierra Leone, i en aquesta ocasió especial ha tornat a acompanyar el grup. Explica que ja no està acostumat als espectacles, però el cert és que va ser un luxe retrobar-lo, despertant l’entusiasme de la sala de l’Auditori.

Va ser una festa gran i quan gairebé tothom es va aixecar cantant, ballant i aplaudint, el concert va continuar amb duets, trios i tots els cantants junts.

La festa de Lax’n’Busto a l’estrena del seu darrer treball: Polièdric

I després de l’espectacle van sortir a saludar el seu públic, fent-se fotografies i firmant els discos, tot un plaer i un regal que va arrodonir la festa, fent que fos una nit especial i fantàstica. Tot un èxit. Felicitats a tots.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris