divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Teià inaugura ‘Arrels’ de Pol Peiró

Inauguració d’Arrels’

Dissabte passat, dia 7 de setembre, es va inaugurar a Teià una exposició d’art a Ca l’Antiga. La mostra hi serà fins al 6 d’octubre.

Es tracta d’una col·lecció feta per l’artista de Premià de Mar, Pol Peiró i que s’anomena “Arrels“.

Segons diu l’artista, Arrels és una invitació pictòrica a posar damunt la superfície (del llenç, del paper) allò que habitualment resta en la més absoluta profunditat. Sempre pensant en l’abstracció, per ser comunicativa, càlida i emocional, hauria de remetre’s a la particularitat de les coses profundes.

.

L’abstracció és, en definitiva, una autoanàlisi exhaustiva i rigorosa traduïda en obra plàstica, que en aquest cas esdevé únicament el mitjà per explicar la pròpia història. I en aquests moment, les arrels ajuden a veure que precisament allò que no es veu al primer cop d’ull, és allò que ens defineix i ens condiciona de manera més significativa. Per aquest motiu diu l’autor premianenc que ha volgut donar visibilitat a aquelles arrels que mai veiem.

.

1 comentari per a “Teià inaugura ‘Arrels’ de Pol Peiró”

  1. Vicenç ha dit:

    Vaig estar a la inauguració i haig de dir que, tant l’espai on es troben exposades les obres com les obres en si, paga la pena anar a visitar-ho.

    Altament recomanable i, per què no, si tens un racó a casa on penjar-ne’n un, segur que arribes a un bon acord amb l’artista.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris