divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Telva Rojas enlluerna a la Barretina Sona

Fotos: Vicens Tomàs

Nit de boleros a la Barretina Sona de Malgrat el passat dissabte dia 23. La gran veu de Telva Rojas va enlluernar els amants del bolero que omplien la sala de la Barretina disposats a compartir una nit sentimental, d’amors i desamors. La presència elegant de la cantant cubana i la seva veu prodigiosa, contundent i dolça, va connectar de manera instantània amb el públic.

.

Telva Rojas és una veterana de grans escenaris, reconeguda i admirada per la seva manera personal cantar els boleros, elegant i sensual. Nascuda a Pinar del Río, Cuba, de ben petita ja s’endevinava la seva predisposició per la música. Fa uns setze anys que viu a Barcelona, tot i que fa freqüents retorns a la seva Cuba natal.

Versionant grans artistes com ‘Bola de Nieve’, cantant, compositor i pianista de referència Cubà de prestigi internacional, Benny Habité o José Alfredo Jiménez, ha compartit escenaris europeus amb músics de la talla de Quilapayun i Moncho, entre altres. Actualment és l’artista destacada dels festivals de Boleros que se celebra a Barcelona.

.

Telva Rojas va enlluernar i emocionar el públic que omplia la sala. Amb un repertori popular, el seu estil elegant i la seva simpatia, l’artista va convidar el públic per acompanyar-la en les seves interpretacions. Un moment especialment emotiu i simpàtic va ser quan va cridar al Sr. Antonio a pujar a l’escenari per compartir bolero i tendresa que el públic va aplaudir llargament per la seva espontaneïtat.

Així, amb la seva prodigiosa veu i els músics que l’acompanyaven va exalçar els boleros amb entrega i sentiment, un gènere que l’apassiona i domina, compartint tots plegats una càlida nit d’hivern de luxe amb música i sentiment.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris