divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Torna la Mitja Marató Costa Barcelona, una de les més ràpides de Catalunya

Sortida de l’edició 2018

El proper diumenge, 7 d’abril, a les 9:30 h, es disputarà la Mitja Marató Costa Barcelona 2019. Tercera carrera del Circuit Maresmenc de Curses, Prova oficial del Gran Premi Challenge Diputació de Barcelona de Mitges Maratons, una de les proves més ràpides del territori català. Cal remarcar que en les 10 edicions de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme s’ha baixat d’1 hora 10 minuts.

Foto: Arxiu

La cita que transcorrerà per les poblacions de Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat i Calella, tindrà com a grans favorits, amb el dorsal número 1 Abderrahim El Jaafari. L’atleta del Runing Zaragoza, des del 2015 és qui té el rècord de la prova amb 1:05:55. Amb el dorsal 2 correrà Rodoune Nour i amb el dorsal 3, Dimitri Serjogins. Aquests dos atletes de la Sansi van entrar en primera posició amb el mateix temps l’edició del 2017 de la Mitja Maresmenca. Serjogins arribarà a la cita després que fa deu dies guanyés la Mitja Marató La Palma.

Pel que fa a la participació femenina, la prova està molt oberta. No hi ha una clara favorita. Recordar que el rècord femení des del 2017 està en mans de Jenny Spink amb 1:14:53.

Donat que és una de les proves més ràpides de Catalunya, l’organització posarà llebres a ritmes diferents (1:25, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55 i 2:00), per tal que tothom pugui assolir en aquesta cursa la seva millor marca de la temporada.

Caminada Solidària

Paral·lelament s’organitza una Caminada Solidària de 5 Km, organitzada per la Fundació Junts Autisme, que sortirà des del mateix punt que la Mitja, però mitja hora més tard, a les 10 del matí. Els beneficis recaptats per les inscripcions es destinaran íntegrament a finançar projectes d’aquesta entitat que treballa per a la defensa dels drets i la inclusió total de les persones amb autisme des que són petits, fins a l’edat adulta.

Fira del Corredor

Com en les darreres edicions, s’organitzarà una Fira del Corredor, dissabte a la tarda de les 17:00 a les 20:30h (c/ Església, 333), on els atletes podran recollir el dorsal, tot i que també es podrà fer el mateix dia de la prova, de les 8 a les 9h (Plaça Catalunya). Junt amb el dorsal, l’organització lliurarà una samarreta tècnica commemorativa. Destacar que qui reculli el dorsal a la Fira del Corredor, també rebrà uns mitjons d’uns dels patrocinadors.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris