divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un tràiler s’encasta al nucli urbà de Sant Pol

Imatges: A.S.P.

Un camió de gran tonatge ha quedat encastat aquesta passada matinada entre el carrer Consolat del Mar i carrer Nou de Sant Pol de Mar provocant desperfectes en habitatges, subministrament de serveis i vehicles particulars. Segons informen fonts municipals, els fets han succeït pels volts de dos quarts de 6 del matí, quan el conductor del tràiler no ha respectat la senyalització que prohibeix la circulació de camions de gran tonatge pels carrers del centre de la vila i ha entrat al carrer Consolat del Mar procedent de la Riera.

.

Les mateixes fonts han informat també que durant el trajecte el tràiler ha tirat a terra diverses motocicletes i ha trencat algunes cornises d’habitatges, a més de malmetre conductes d’aigua i gas. Finalment, el conductor s’ha vist obligat a aturar la seva marxa en arribar als quatre cantons, quan el camió ha quedat encastat per les dues bandes entre les parets del carrer.

Els veïns de la zona han alertat els serveis d’emergències, per la qual cosa la Policia Local, Bombers, operaris de gas i ambulància s’han desplaçat fins al lloc dels fets, i han acordonat la zona per garantir la seguretat dels veïns, a més de tallar el pas de l’aigua i del gas de les canonades afectades.

.

Agents de la Policia Local han efectuat les pertinents proves al conductor del camió, de nacionalitat francesa, i ha donat negatiu en alcoholèmia i positiu en substàncies estupefaents per la qual cosa s’instruiran les diligències oportunes. Posteriorment, però, el conductor ha donat negatiu en una segona prova, i ara serà el laboratori qui proporcionarà els resultats oficials de les mostres.

Després dels fets, el carrer Consolat del Mar ha quedat totalment tallat al trànsit de vehicles i de persones. L’Ajuntament ha informat també que durant tot aquest dimarts es realitzaran els diferents treballs per poder retirar el camió. El consistori ha avançat que aquest tasca no serà gens fàcil atesa la situació del camió, l’estretor del carrer i les dificultats per efectuar qualsevol maniobra.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris