divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Votem i triomfarem!

Foto: Arxiu

Partint de la base de què “La política és un art i molts polítics la màfia”, faig una reflexió de la campanya de les eleccions polítiques espanyoles.

Tots els països mitjanament desenvolupats i democràtics, a les campanyes electorals, els seus partits polítics per vendre el seu partit, anuncien, prometen al poble millores econòmiques, com pujades de pensions, rebaixes d’impostos, i un llarg etc. Per ser votats, venen el seu producte, promeses, en la seva majoria fantasmagòriques.

Espanya és diferent. No és diferent respecte a què els polítics vulguin vendre vent. Però sí que és diferent, encara que sembli mentida, els partits polítics espanyols no han començat prometent al poble millores, que els garanteixi una vida més segura i acomodada.

No, no, la seva principal bandera és continuar reprimint, fent setge, amenaçant violència i més aferrissadament que mai a Catalunya i als catalans. Precisament la regió més productiva, progressista, pacífica, líder empresarial, democràtica i entre altres coses, la que més beneficis aporta a l’Estat espanyol!

Però el pitjor no és aquesta indignant praxi dels polítics; el més inhumà i trist, és que a gran part d’espanyols els hi agrada la idea. Sí, com l’espantós “A por ellos”. Tant és així, que no els importa massa, no millorar la seva qualitat de vida, el que més desitgen és castigar als catalans fins on calgui, perquè volem ser lliures, per voler independitzar-nos. Per no voler continuar se’n part d’aquesta claveguera immunda i corrupta! Per voler fer servir el nostre dret universal i democràtic del vot! La nostra força, l’únic exèrcit al nostre abast.

De tota la vida, a pesar que nosaltres sempre els hem obert les portes de bat a bat, igual que a tothom, els hem respectat, els hi hem parlat el seu idioma, els hem acollit com a part del nostre poble. Però en canvi en la seva majoria, ells, mai s’han involucrat en la nostra societat, ni identificat, mai s’han fusionat com a part del nostre poble, mai han intentat fer-nos costat, o almenys reconèixer la nostra cultura. Com si tinguessin prohibit entendre o parlar l’idioma català.

Han viscut amb nosaltres molts i molts anys, els seus fills i fins i tot nets, han nascut a Catalunya, per tan teòricament són catalans. Doncs així i tot en la gran majoria, mai ens han estimat, no ens han reconegut, potser per enveja, per un odi heretat, etc. Doncs per desgràcia aquesta és la nació que ens ha tocat viure.

Però això s’ha acabat! Només ens volen egoistament pel que aportem a Espanya. I nosaltres estem farts del seu mal tracte, de la injustícia del sistema, del seu Règim, la corrupció, la desigualtat amb els drets més bàsics, regionals i autonòmics i un llarg etc.

Sempre hem sigut pel govern espanyol un zero a l’esquerra, quan hem reclamat els nostres drets, les nostres reivindicacions, han anat a la paperera. No podem ni volem que els nostres fills, les nostres famílies pateixin el mateix que la nostra generació!

Aconseguirem un país democràtic emprenedor i amb legítims drets humans, en igualtat d’oportunitats, on la “llei – sí –  sigui igual per a tots” i prevalgui sobre la política. Les noves generacions no permetran més injustícies i fermament crec que ens en sortirem. La força de la joventut aconseguirà el camí definitiu! Encara que difícilment la meva generació no ho pugui gaudir a la terra. No importa, estic segur que veurem a les nostres famílies i ho gaudirem des del cel! Catalans!, continuem, votem i triomfarem!

Text: Josep Garriga | Santa Susanna

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris