divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Xiaomi, el creixement del gegant

.

Igual com succeeix darrerament amb LG, el gegant tecnològic Xiaomi sembla haver agafat una bona embranzida en la cursa per fabricar meravelles. I ens està oferint tot un seguit de prodigis tecnològics en diferents camps. Així doncs, anem a veure què ens ofereix.

El seu mòbil de gamma alta Mi MIX 3 ha esdevingut el primer mòbil a Europa en incorporar el sistema 5G. I sembla que l’aposta per mantenir-se capdavanters serà prou forta amb impactants incorporacions: càmeres de fotos amb les òptiques situades sota vàries capes de les pantalles, resolucions fotogràfiques de 64 megapixels o sensors que responen als nostres moviments sense necessitat de tocar la pantalla.

.

Però això no és tot. Xiaomi llençarà pel mes de juliol de 2019 una samarreta intel·ligent capaç de mesurar el ritme cardíac, la distància recorreguda, la capacitat pulmonar i capaç d’elaborar un electrocardiograma. I justament una funció d’electrocardiograma serà inclosa en la darrera generació de telèfons intel·ligents que presenta aquests marca. Uns rellotges d’alt nivell que posseeixen una capacitat de bateria que dobla, per exemple, a la del Smartwatch Galaxy de Samsung.

.

Un dels altres dispositius en els quals Xiaomi està esdevenint molt popular és la polsera intel·ligent, orientada no només a esportistes sinó també a aquells que per qüestions estètiques o econòmiques cerquen una alternativa als rellotges intel·ligents. Hi ha rumors que ben aviat, durant 2019, l’empresa traurà la seva quarta versió de polsera i es rumoreja que podrà entendre instruccions de veu. L’esperem amb candeletes.

Xiaomi M365. El patinet elèctric més venut del món. Amb 25 km d’autonomia i una velocitat màxima de 25 km/h. Un patinet que presenta un gran atractiu qualitat-preu.

He destacat quatre pinzellades d’un global encastat en els patrons propis dels gegants tecnològics, on hi destaca l’expansió ferma i desimbolta en diversos camps del sector. Xiaomi, pel que assenyalen les tendències, ens continuarà sorprenent durant molts d’anys.

Article: Albert Cebrián

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris