dilluns, 02 de de març de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Especial Eleccions 2007

Guillermo Fernández

Guillermo Fernández

Guillermo Fernández és l’aposta de Ciutadans per Mataró. Les seves prioritats per a la capital del Maresme són millorar la seguretat ciutadana i tenir una policia municipal que es “guiï per la vigilància i no per afany recaptador”. Habitatge a un preu assequible i transparència a l’ajuntament.

Xavier Safont-Tria

Xavier Safont-Tria

Xavier Safont-Tria és el cap de llista de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Mataró. Pagès de professió, Safont vol redefinir el model institucional de consells de participació ciutadana, facilitar les coses al teixit associatiu i revisar l’Ordenança de Civisme.

Juan García

Juan García

Juan García és el candidat a l’alcadia, per Ciutadans- Partido de la Ciudadanía, aVilassar de Mar. Les seves propostes, entre altres, són la regeneració de la platja, canviar el sistema de recollida d’escombreries porta a porta per contenidors subterranis i eliminar les barreres arquitectòniques.

Josep Romaguera

Josep Romaguera

Josep Romaguera és el candidat a l’alcaldia pel PSC a Tordera. Romaguera creu que allò que necessita el seu poble és planificació, lluitar contra el dèficit d’infrastructures i fer un creixement de Tordera més sostenible. I creu que ho pot aconseguir millorant el habitatge públic i les zones d’aparcament.

Rosa Albiol

Rosa Albiol

El PSC d’Arenys de Munt proposa com alcaldable a Rosa Albiol. Mestre d’Educació Especial, i directora d’un geriàtric, Albiol creu que Arenys de Munt necessita, entre altres coses, potenciar el habitatge social, més infrastructures i reforçar els serveis bàsics. Per a poder fer-ho, creu que s’ha de “aprofitar que totes les institucions estan governades pel […]

Quim Colomer

Quim Colomer

Per Cabrils, el PSC creu que el millor alcaldable, per aquestes eleccions municipals, és Quim Colomer. El seu programa, resumit, promet construir més i millors equipaments, oferir més serveis, i redefinir i construir més infrastructures.

Maria Ángeles Montoya

Maria Ángeles Montoya

Maria Ángeles Montoya, llicenciada en Dret, és la proposta del PSC per a Teià. Com a prioritats pel seu poble destaca poder crear solucions al tema de l’habitatge, aconseguir comerç de proximitat i potenciar la cohesió social. Per això, vol incrementar el sòl públic, impulsar el mercat municipal i treballar un urbanisme que respecti la […]

Celia Olmo

Celia Olmo

Celia Olmo és la candidata per Ciutadans a l’alcaldia de Premià de Mar. Promet fer les polítiques que demanin els ciutadans, i es presenta com a un instrument del partit ja que, com explica, el seu partit no creu en els polítics que es dediquin en exclusiva a aquesta activitat.

Marta López

Marta López

Marta López és la candidata a l’alcaldia del PPC a Caldetes. Segons López, el poble necessita nou mobiliari urbà, una atenció molt més personalitzada a la gent gran i una nova escola pels infants. Per a aconseguir tots els objectius polítics que es proposa, diu que es presenta amb el millor equip de treball.

Francesc Andreu Miró

Francesc Andreu Miró

Francesc Andreu Miró és l’alcaldable de CiU de Vilassar de Dalt tot i que asegura que no li agrada la política i que ell només es vol dedicar al seu poble. Ell, segons asegura, no és ni serà polític i, admet, que les prioritats pel poble que ell veu són les mateixes que els altres […]