diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ajuntament de Llavaneres

Mor als 80 anys l’exalcalde de Llavaneres Albert Alarcón

Mor als 80 anys l’exalcalde de Llavaneres Albert Alarcón

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha informat a través d’un comunicat sobre la mort als 80 anys d’edat d’Albert Alarcón Ripoll, alcalde del municipi durant els dos primers mandats de l’etapa democràtica (1979-1987). Nascut a Llavaneres l’any 1937, Alarcón va ser proclamat regidor del consistori per representació familiar el febrer de 1974. Posteriorment va […]

Impuls a la reobertura de Ràdio Llavaneres

Impuls a la reobertura de Ràdio Llavaneres

L’Ajuntament de Llavaneres ha convocat aquest dissabte 31 de juliol, a les 12 del migdia, una reunió oberta per parlar de la reobertura de Ràdio Llavaneres. Es preveu que l’emissora es reinauguri el proper Onze de Setembre. La trobada està oberta a tothom que vulgui col·laborar en la nova etapa de l’emissora municipal que tornarà a obrir les portes a El Casal de Llavaneres.

Sancions per ‘greus’ vessaments a Llavaneres

Sancions per ‘greus’ vessaments a Llavaneres

L’Ajuntament de Llavaneres ha obert un expedient sancionador a Fomento de Construcciones y Contratas, l’empresa adjudicatària del servei municipal de recollida de les escombraries, per haver abocat líquids davant de diversos contenidors de la via pública. El consistori maresmenc considera aquest fet com “una infracció administrativa molt greu”.