dijous, 25 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Banc de Temps

Matí assolellat i tarda ennuvolada

Matí assolellat i tarda ennuvolada

Aquest divendres l’ambient serà assolellat durant el matí amb alguns núvols prims. A partir del migdia la nuvolositat augmentarà, i durant la tarda serà abundant a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Les temperatures es mantindran sense canvis destacables, amb màximes entre els 14 i els 16 graus, mentre que les mínimes oscil·laran entre els 2 i els 8 graus.

Nuvolositat abundat i clarianes a la tarda

Nuvolositat abundat i clarianes a la tarda

Aquest dimarts la nuvolositat serà abundant durant el matí, però a partir del migdia s’obriran clarianes que s’imposaran a la tarda. No s’esperen precipitacions destacables. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 13 als 14 graus, mentre que les mínimes pujaran i oscil·laran entre els 5 i els 10 graus.

Increment de la nuvolositat

Increment de la nuvolositat

Aquest dilluns la nuvolositat serà variable al matí, però ràpidament els núvols augmentaran i taparan el cel de cara a la tarda, tot i que no s’esperen precipitacions. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 14 als 15 graus, mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 5 i els 10 graus.

Arrenca el Banc del Temps arenyenc

Arrenca el Banc del Temps arenyenc

El Banc del Temps d’Arenys de Mar ja ha començat a funcionar. La primera trobada oficial es va celebrar el passat 25 de febrer, a l’edifici Xifré, entre una vintena de persones. Aquest projecte permet oferir i rebre temps a canvi de petites coses o accions quotidianes que moltes vegades no es troben al mercat, […]