diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Can Xaubet

Èxit aclaparador a l’Arts d’Estiu en la penúltima actuació de la gira d’OT

Èxit aclaparador a l’Arts d’Estiu en la penúltima actuació de la gira d’OT

Aquest dimecres dia 15 d’agost, a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona de Pineda, s’ha celebrat la penúltima actuació de la gira d’Operación Triunfo. En aquesta ocasió, l’Arts d’Estiu ha organitzat l’acte juntament amb la promotora Concert Studio que ha tingut lloc al complex esportiu de Can Xaubet que permet un aforament més gran. Amaia, la guanyadora d’aquesta edició és la protagonista principal però tots són dalt de l’escenari pels seus mèrits.

Pineda ‘segresta’ Can Xaubet

Pineda ‘segresta’ Can Xaubet

Les deficiències tècniques detectades a les instal.lacions, i les reiterades queixes dels usuaris del Complex Esportiu Can Xaubet de Pineda ha portat al Govern municipal del PSC a prendre la decisió de ‘segrestar temporalment’ la gestió. La intenció de l’Ajuntament és que durant la intervenció temporal, fixada en un màxim de dos anys, els serveis del complex es continuïn oferint amb el mateix programa d’activitats.

‘Dofins’ a Pineda

‘Dofins’ a Pineda

Pineda de Mar acollirà el proper diumenge 7 de març una nova trobada multitudinària de la mítica marca de motos Harley Davidson. Es tracta de la 14a Trobada ‘Dofins’ que durant tot un cap de setmana ompliran l’Alt Maresme d’aquestes espectaculars motos. Dofins 2010 ja escalfarà motors el proper dissabte, dia 6, amb activitats per a […]