diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Casal

PSC: L’antic Espai Laietà, nou Casal

PSC: L’antic Espai Laietà, nou Casal

El Partit dels Socialistes de Catalunya de Mataró ha demanat que l’antic Espai Laietà, situat a l’Avinguda Gatassa, esdevingui nou casal per a la gent gran del barri de Cerdanyola. Els socialistes mataronins han fet aquesta proposta després que el passat Ple aprovés els convenis reguladors de la cessió de la gestió d’aquest espai per part de l’Ajuntament.

Mig milió per Can Puig i Cadafalch

Mig milió per Can Puig i Cadafalch

L’Ajuntament d’Argentona i la propietària del casal d’estiu de Puig i Cadafalch, besnéta de l’arquitecte, han arribat a un acord per dur a terme l’expropiació de l’immoble per un total de 507.000 euros. Aquesta quantitat inclou l’adquisició de l’edifici modernista pel preu de taxació – 446.000 euros – i la resta és pel valor dels béns i mobles de la casa.

Reivindiquen Puig i Cadafalch al Maresme

Reivindiquen Puig i Cadafalch al Maresme

Reivindicaran el respecte per dos edificis vinculats a l’arquitecte mataroní

La Gent Gran de Mataró estrena menjador

La Gent Gran de Mataró estrena menjador

L’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, va presidir aquest dimecres la visita oficial al nou menjador del Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central, després de la finalització de les obres de construcció. S’ha construït on abans se situaven les pistes de petanca del casal. Està previst que el nou menjador comenci a […]