dissabte, 27 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Departament de Política Territorial i Obres Públiques

Aixequen acta per l’abocament a l’escullera

Aixequen acta per l’abocament a l’escullera

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha enviat aquest dijous al matí un inspector a l’escullera del Camí de Mar d’Arenys de Mar per aixecar acta per l’abocament realitzat per l’empresa que està a duent a terme les obres de remodelació de l’estació de tren. La Generalitat obrirà un expedient per aplicar la corresponent sanció.

Subvencions per a Catàlegs de Béns i Masies

Subvencions per a Catàlegs de Béns i Masies

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha atorgat 1,67 milions d’euros en ajuts per a la redacció de plans urbanístics a una setantena de municipis catalans, per cofinançar la redacció de plans d’ordenació urbanística municipal, programes d’actuació urbanística municipal i plans urbanístics derivats de la iniciativa pública. Al Maresme, se’n veuran beneficiats […]

Can Carreres, sí; el barri de Carme, no

Can Carreres, sí; el barri de Carme, no

Una de freda i una de calenta per a Pineda. El DPTOP de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció de 300.000 euros per iniciar el projecte de reparcel·lació i urbanització de Can Carreres, una zona que afecta els municipis de Pineda de Mar i Calella. En canvi, aquest departament ha exclòs el projecte de millora del barri de Carme pinedenc.