dijous, 25 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Escola Universitària del Maresme

Mataró acollirà el 2012 el primer OCITUR

Mataró acollirà el 2012 el primer OCITUR

L’Escola Universitària del Maresme (EUM) organitzarà a mitjans del mes de maig de 2012 el primer Congrés d’Oci i Turisme de Catalunya (OCITUR). Aquest projecte, que pretén reunir al TecnoCampus a professionals, professors investigadors i estudiants d’aquest àmbit, té com objectiu crear un fòrum de diàleg i discussió per “convertir-se en un gran esdeveniment acadèmic de referència”.

Emprenedoria Universitària al Maresme

Emprenedoria Universitària al Maresme

La Universitat de Barcelona va acollir dimarts la presentació de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària. El Maresme hi participa a través de l’Escola Universitària del Maresme, l’Escola Superior de Ciències de la Salut i l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, agrupades en la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, i adscrites respectivament a la UPF i a la UPC.

Un gurú de la innovació visita Mataró

Un gurú de la innovació visita Mataró

El professor de la Universitat de Berkeley (California) Jerome S. Engel , considerat un dels gurús de la innovació, ha participat aquest divendres en una sessió de treball del màster en emprenedoria i innovació que es posarà en marxa el curs vinent a l’Escola Universitària del Maresme (EUM). Engels ha participat en la sessió de […]