diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Fundación Vicente Ferrer

Un canetenc assoleix la seva fita solidària

Un canetenc assoleix la seva fita solidària

L’atleta canetenc Josep Cortès torna a casa aquest dilluns, després de caminar durant més de tres mesos a l’entorn de la península ibèrica per recaptar diners a benefici de la Fundación Vicente Ferrer i el seu projecte per l’atenció sanitària i el recolzament per a persones amb malalties infeccioses. El canetenc ha fet un recorregut de 4.000 quilòmetres durant cent dies.

Quatre mil quilòmetres solidaris

Quatre mil quilòmetres solidaris

L’atleta canetenc Josep Cortès va començar el passat 25 de maig la volta a Espanya caminant amb l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer en la seva lluita contra el VIH i la Tuberculosi a l’Índia. El repte, que preveu assolir el proper 31 d’agost, consisteix en recórrer 4.000 km a peu durant 100 dies.

Una exposició sobre Anantapur visita Mataró

Una exposició sobre Anantapur visita Mataró

El proper dimecres 2 de març, a les 7 de la tarda, la Fundación Vicente Ferrer (FVF) presentarà a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró la seva exposició fotogràfica ‘Compomesos amb Anantapur’. Durant la inauguració també es realitzarà la conferència ‘L’Índia rural y el projecte de la Fundación Vicente Ferrer’, a càrrec de Sasi Cutty, portaveu de l’organització.