dilluns, 01 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya

Set milions de roses

Set milions de roses

Segons les dades facilitades pel Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, amb seu a Vilassar de Mar, els catalans compraran entre 6,5 i 7 milions de roses aquesta diada de Sant Jordi. En cas de fer bons els pronòstics, aquesta xifra suposaria un increment del 25% en relació a l’any passat, quan la […]

Creen un segell de qualitat per identificar flors i plantes Km.0

Creen un segell de qualitat per identificar flors i plantes Km.0

Es tracta de ‘Cultiu d’aquí’, una marca que neix per posar en valor les flors i plantes cultivades a Catalunya

Set milions de roses per Sant Jordi

Set milions de roses per Sant Jordi

Floricultors, majoristes de flor i floristes encaren amb optimisme la propera Diada de Sant Jordi. Hi ha dos clars motius: la consecució de la baixada de l’IVA del 21 al 10%, i el fet que la celebració d’enguany escau en un dia laborable. El sector, que estima que enguany es podrien vendre 7 milions de roses, percep que el consum de flors i plantes s’està recuperant progressivament.

Flor i Planta: la Ronda ‘ofega’ accessos

Flor i Planta: la Ronda ‘ofega’ accessos

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, clúster de més de dues-centes empreses de producció i comercialització de flors i plantes del país, ha manifestat el seu desacord amb el projecte de la ronda del Baix Maresme i hi ha formulat al·legacions sobretot pel que fa al traçat al seu pas per Vilassar de Mar. Segons l’entitat, l’actual projecte “ofega” els accessos directes al Mercat.