dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

neu

Iglús de neu pinedencs

Iglús de neu pinedencs

Un grup de disset membres del Cau de Pineda, han participat a la Trobada Nacional de Constructors d’Iglús de Neu, la trobada Ohmamiglú. La trobada aplega els millors constructors d’iglús de Catalunya, i especialistes. També hi ha participat el prestigiós antropòleg Francesc Bailón, estudiós del poble inuit, que va fer una conferència sobre aquest poble […]

Nova alerta per neu al Maresme

Nova alerta per neu al Maresme

El Consell Comarcal alerta d’un nou episodi de neu al Maresme

Fred i neu

Fred i neu

El Servei de Meteorologia del Consell Comarcal del Maresme ha alertat sobre la forta davallada de temperatures que patirà la comarca durant tot aquest cap de setmana, com a conseqüència de l’arribada d’una massa d’aire fred provinent de l’interior del continent europeu. Aquest divendres, al matí, ja ha caigut neu granulada en cotes entre els 200 a 300 metres.

La neu i el fred afavoreixen les vinyes

La neu i el fred afavoreixen les vinyes

Les vinyes de la Denominació d’Origen Alella surten beneficiades per l’onada de fred

Suspenen el transport escolar

Suspenen el transport escolar

El consell assessor del Pla Neucat ha decidit suspendre el transport escolar interurbà aquest divendres a les comarques que amb molta probabilitat poden estar afectades per les nevades. Entre les comarques afectades es troba el Maresme, on aquest dijous al migdia el Consell Comarcal ja havia suspès el servei com a mesura preventiva.

Neu a peu de platja

Neu a peu de platja

El Maresme s’ha començat a enfarinar aquest dijous en rebre els primers flocs de neu

La neu podria aturar el transport escolar

La neu podria aturar el transport escolar

Davant de les previsions meteorològiques, el Consell Comarcal del Maresme ha activat el protocol d’emergències del servei de transport escolar. El servei es mantindrà aquest dijous sempre i quan la neu o el gel no suposin un perill per a la circulació dels vehicles. La decisió es prendrà aquest dijous a les 7 del matí, una vegada rebuts els informes dels agents de seguretat.

ADF Maresme:”un 70% de bosc en mal estat”

ADF Maresme:”un 70% de bosc en mal estat”

Aquest dimarts 8 de març es recorda el temporal de neu que fa un any va afectar Catalunya i el Maresme, amb danys de més de 35 milions d’euros a la nostra comarca. Ara, l’ADF del Maresme ha alertat que gairebé un 70% de la superfície total afectada al Maresme “segueix avui en mal estat”, un fet que segons alerten representa un “alt risc d’incendi forestal” i “un increment de plagues forestals”.

Arriben els ajuts per la nevada al Maresme

Arriben els ajuts per la nevada al Maresme

Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Tordera, Canet de Mar, Palafolls i Sant Cebrià de Vallalta, són els set municipis maresmencs que, en el seu conjunt, rebran 156.000 euros del Govern català per fer front a les despeses provocades per la gestió del temporal de neu del passat 8 de març.

El Maresme s’adhereix al manifest d’alcaldes

El Maresme s’adhereix al manifest d’alcaldes

El darrer Consell d’Alcaldes, celebrat a la seu del Consell Comarcal del Maresme, es va adherir al manifest dels batlles gironins sobre el temporal de neu del passat 8 de març, tot recordant que una bona part del Maresme ha sofert també la manca de subministrament elèctric. Els consistoris maresmencs també van manifestar que han […]