dijous, 25 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

pas a nivell

Suprimiran els passos a nivell de Calella i Pineda

Suprimiran els passos a nivell de Calella i Pineda

Amb un pressupost global de 5,8 milions d’euros, Adif ha licitat la redacció dels projectes constructius per a suprimir 74 passos a nivell fins l’any 2024. Entre els passos a nivells que la companyia ferroviària pretén suprimir hi consten el de Calella i Pineda de Mar.

Malgrat de Mar ja no té passos a nivell

Malgrat de Mar ja no té passos a nivell

Un acte institucional presidit pel delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, el president d’Adif, Antonio González, i l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, inaugurarà aquest dijous 30 de setembre, a les 18.15 h., l’accés superior que substitueix el pas a nivell del Molí Vell. Malgrat enllesteix així el projecte de supressió dels passos a nivell al municipi.

Proper adéu al darrer pas a nivell de Malgrat

Proper adéu al darrer pas a nivell de Malgrat

Les obres de construcció de l’accés enlairat a la carretera de Mas Bages per suprimir el pas a nivell del Molí Vell de Malgrat de Mar estaran enllestides a la tardor. Segons informa el consistori malgratenc, l’obra, que ha transformat la fisonomia de la zona, “avança a bon ritme”. Els treballs també preveuen la construcció d’una rotonda i l’arranjament de dos camins d’accés.