dimarts, 02 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premis Blocs Catalunya

Desvetllen l’enigma dels Blocs Catalunya

Desvetllen l’enigma dels Blocs Catalunya

El nou al centre de congressos del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme ha acollit aquest divendres 1 d’octubre l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2010. Amb un gran èxit de participació, s’ha desvetllat l’enigma sobre els blocs guanyadors d’enguany després d’un procés participatiu molt competit, amb més de 600 participants.

Mataró: compte enrere per als Premis Blocs

Mataró: compte enrere per als Premis Blocs

El Parc TecnoCampus Mataró-Maresme acull aquest divendres 1 d’octubre la cerimònia de lliurament de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya. Es tracta del primer acte que se celebrarà al centre de congressos del parc, que s’inaugurarà el proper 21 d’octubre. A la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya s’hi han inscrit més de 600 blocs.

Recta final per als Premis Blocs Catalunya

Recta final per als Premis Blocs Catalunya

El parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme acollirà el divendres 1 d’octubre l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya. La jornada inclourà a més la segona edició dels Premis Blocs Escolars, una trobada de blocaires d’arreu d’Europa i especialment de les ‘esferes catalanes’ i tot un seguit de ponències relacionades.