diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Servei d’Ocupació de Catalunya

Dos plans per a cent maresmencs

Dos plans per a cent maresmencs

Els joves i les persones aturades de llarga durada són els dos col·lectius que es podran beneficiar dels dos plans d’ocupació que el Consell Comarcal del Maresme ha posat en marxa fins el març de 2014 amb el suport del Servei d’Ocupaciò de Catalunya (SOC). El projecte, que compta amb un pressupost de 450.000 euros, aportarà formació i pràctiques laborals a un centenar de persones.

Palafolls crea una bassa naturalitzada

Palafolls crea una bassa naturalitzada

L’Ajuntament de Palafolls recupera un ecosistema d’aiguamoll d’aigües dolces

Noves cases per a nous oficis a Arenys de Mar

Noves cases per a nous oficis a Arenys de Mar

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha resolt favorablement la sol·licitud de l’Ajuntament d’Arenys de Mar per al nou programa “Noves cases per a nous oficis” que segons el consistori arenyenc “substitueix d’alguna forma les anteriors escoles taller”. 40 joves Segons avancen fonts municipals, “no més tard del dia 15 d’octubre” arrencarà aquest programa adreçat […]

Contractaran personal per als boscos

Contractaran personal per als boscos

Un total de 180 persones seran contractades els tres mesos d’estiu pel Consell Comarcal del Maresme (CCM) per fer tasques de neteja a les zones forestals de la comarca afectades pel temporal dels dies 7 i 8 de març passat. El col·lectiu començarà a treballar a principis del proper mes de juny. En total s’invertiran 979.000 euros.