diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt renova el conveni amb la Diputació per promoure activitats al Parc del Montnegre

La regidoria de medi ambient de l'Ajuntament d'Arenys de Munt ha fet efectiva aquesta setmana la renovació del conveni amb la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona per poder promoure activitats, adreçades a la població en general, per difondre l'entorn del parc del Montnegre el Corredor. Amb aquest conveni la Diputació cedeix 6.000 euros a canvi que s'organitzin propostes que ajudin a conèixer d'una manera més àmplia el parc.

parcmontegrePrimera proposta, el Dia dels ocells

Una de les primeres propostes formulades i que s'emmarca dins aquest conveni, és la presentació del segon poster que ha editat la regidoria de medi ambient per conèixer els ocells d'Arenys de Munt. L'acte de presentació, que es portarà a terme el proper 8 d'octubre a les 10 del matí a la Masia de Can Borrell, coincideix amb la celebració del Dia Mundial dels Ocells. Aquesta és una cel·lebració amb la que es pretén aproximar i descobrir al gran públic el fascinant mòn dels ocells i tot el seu entorn, a més de contribuïr a la divulgació dels projectes d´estudi, seguiment i conservació de l´avifauna que es fan al nostre país i també arreu del mòn.

Passejades pel parc

Una altra de les activitats que encara s'ha de concretar són les diferents passejades al parc del Montnegre Corredor i que tindran un caire temàtic. En aquest sentit, es pretén organitzar properament una passejada per poder conèixer els bolets de la zona. D'altra banda, si qualsevol arenyenc té interès en conèixer les diferents rutes del parc natural, pot adreçar-se a punt d'informació del Parc del Montnegre Corredor, ubicat a l'edifici de la biblioteca al Rial Bellsolell.

per Redacció | Aj. Arenys de Munt

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris