dissabte, 16 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arts marcials en cadira de rodes a Pineda

Foto: Isidro González

El Complex Esportiu de Can Xaubet de Pineda acollirà el proper diumenge 4 de juliol, entre les 9.30 i les 13 h., el I Seminari d’Arts Marcials en Cadira de Rodes. Aquesta activitat organitzada per l’Associació de Persones amb Discapacitat del Alt Maresme (Adiam) es realitza gràcies al suport dels Mestres Isidro González i Isabel Toledo, de l’Acadèmia Kensei d’Arts Marcials de Calella que dirigiran el Seminari de caràcter gratuït per a persones amb cadira de rodes. A més, els assistents també rebran gratuïtament un karategui (kimono).

Les arts marcials clàssicament s’han considerat una via de creixement personal, d’augment de la seguretat en un/un mateix/a i en definitiva una ‘via’ per arribar allà a on es vulgui aprenent a controlar pors i superant-se dia a dia. Encara que al nostre pais no sigui massa habitual a d’altres, com per exemple els Estats Units, les arts marcials són practicades per persones amb diferents tipus de discapacitat. Elles, com diu l’slogan del Seminari “marquen el seu propi límit“.

Amb aquesta iniciativa també hi col·laboren institucions com l’Ajuntament de Pineda de Mar, la empresa Daedo i el Complex Esportiu de Can Xaubet de Pineda, així com a diferents cinturons negres en diverses disciplines que col·laboren ajudant i adaptant els exercicis a cada persona.

Contacte

Qualsevol persona interessada en participar-hi, pot trucar als teléfons 699158322 (president Adiam, Toni Haro) o 607344313 (mestre Isidro González). També es pot adreçar un missatge a adiam_dis@yahoo.es indicant nom, edat i sobretot l’alçada (pel kimono).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per