divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La ‘Bona gent’ de Quim Masferrer

Quim Masferrer

Què tenen a veure el carbonat de calci, amb una declaració d’amor en el pont de les cadenes o observant la millor posta de sol del món? Doncs, òbviament res…, o potser sí? Aquesta estranya conjunció va tenir lloc – segur que per primera i darrera vegada – en la funció de diumenge passat a l’espectacle ‘Bona gent‘, a càrrec del popular actor Quim Masferrer.

L’espectacle, del qual el mateix actor reconeix que no sap definir, converteix el públic en el veritable protagonista perquè, tal com ens recorda durant la funció, “sense públic no hi ha teatre“. Així, partint de les diverses anècdotes que ha viscut al llarg de la seva dilatada carrera artística, en Quim ha portat al ‘Club Capitol‘ una obra de teatre sense guió previ o, més ben dit, amb un guió improvisat en temps real a través de les vivències del seu públic.

Una foto de grup amb Quim Masferrer

La fórmula de ‘Bona gent’ es basa en el reeixit programa de Tv3 ‘El Foraster‘, però en aquesta ocasió els espectadors prenen el rol del petit poble. És aquí quan la gran capacitat d’improvisació de l’actor de Sant Feliu de Buixalleu pren tot el protagonisme sobre la platea de la sala, mentre parla amb els espectadors reflectits en una pantalla gran instal·lada sobre l’escenari.

El tarannà proper de l’actor, que compta amb la imprescindible complicitat del públic, esdevenen així una funció única i irrepetible, en la qual l’objectiu principal és gaudir d’un magnífic, divertit i molt recomanable espectacle col·lectiu.

Article: Ramon Texidó

Bona gent‘: Del 26 de setembre al 8 de desembre de 2019, al Club Capitol de Barcelona

Cartell de ‘Bona gent’

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris