dimarts, 11 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Benvinguda

.

Diari Maresme és un diari digital, independent i comarcal que aspira a informar en els valors d’una societat democràtica, plural i solidària, i a fomentar la participació, la llibertat i la responsabilitat; el sentit crític i la capacitat de diàleg.

Diari Maresme està escrit, íntegrament, en català. Els seus objectius principals són, per una banda, informar i, per altra, ser útil al ciutadà. Al nostre diari, per tant, hi podreu trobar notícies, entrevistes, opinió, il·lustració i diferents serveis.

Diari Maresme vol aprofitar les eines que Internet ens ofereix per a donar una informació creïble i, constantment, actualitzada. Vol ser un diari contemporani, modern i dinàmic però, alhora, respectant el model de periodisme ètic i professional que la premsa tradicional ens deixa com a herència cultural.

Diari Maresme neix aquest octubre de 2006 com a resultat del creixement, cada dia més gran, de la nostra comarca. La informació oberta, independent i plural que oferim és útil per a que les activitats i serveis de les diverses associacions, entitats i empreses es coneguin més i millor. Aquest és el nostre treball i la nostra il·lusió.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris