dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comença la Fira de Calella

La Fira de Calella i l’Alt Maresme, organitzada des del Servei de Fires / àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella, té com a director tècnic Ferran Muñoz, qui assegura que la celebració d’enguany ha de servir per acabar de consolidar un model d’organització basat en la “innovació i en la recerca constant de nous reptes i incentius per als seus expositors i visitants”.

fira_de_calella La Fira té 20.000 m2 de superfície (5.000 d’ells, neta),
i l’edició de 2005, en la qual la mostra celebrà els seus primers 25
anys d’història, va comptar amb la participació de més de 160
expositors.

Zarautz (Guipúscoa) serà la ciutat que acollirà la 26a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que se celebrarà del 21 al 24 de setembre vinents.

Una vegada més la fira donarà a conèixer la realitat cultural, costums, folklore i gastronomia entre d’altres aspectes de Zarautz, qui ens oferirà una visió d’Euskadi durant els dies de la fira. En aquest sentit, la mostra, ha pensat en aprofundir els llaços socials i culturals existents entre Calella i el municipi guipuscoà, tot aprofitant la fira com una plataforma per a l’atracció del turisme provinent d’Euskadi, en un moment en què Calella, a través del Patronat Municipal de Turisme, és present a la Fira de Bilbao. Des de l’organització de la Fira s’ha tingut molt present per triar la ciutat convidada d’enguany, el fet que malgrat els seus 25 anys d’existència, la Fira no ha comptat mai amb la presència d’una població d’Euskadi, país amb qui Catalunya comparteix tants lligams i anhels.

D’entre les novetats que presenta l’edició d’enguany de la mostra multisectorial, destaca la celebració de la Nit d’Euskadi (prevista per al proper 23 de setembre) i tot un ventall d’activitats i punts d’interès firals relacionats amb Euskadi.

per Redacció | Aj. Calella | Servei de Fires

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris