dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Primer “H’arts.Comas”, programa d’arts escèniques i visuals a Pineda de Mar

"H’arts.comas", programa d’arts escèniques i visuals és una proposta de la Regidoria de Cultura que neix amb l’ànim d’oferir una programació estable de petit format per a la temporada d’hivern. Seguint la concepció de l’equipament de Can Comas, espai de dinamització cultural, com un espai obert i participatiu adreçat a tots els segments de la població i, tenint en compte els quatre eixos principals del seu projecte (identitat, diversitat, creativitat i participació), aposten per un programa d’arts escèniques i visuals amb un cicle de cinema “Europa, passat i present” i espectacles de música, teatre i dansa de línia oberta, plural i diversa.

De moment, comencen d’una forma modesta –pel que fa a pressupost, sobretot-, amb la majoria d’artistes amateurs o semiprofessionals. Una línia de programació que aposta pel petit format, però de qualitat, donant suport a la creació i que serveixi d’alguna manera com a plataforma i motor de la creativitat de Pineda i de la nostra comarca.

Tot i així, cal destacar que obren la programació H’arts.comas amb una col.laboració de luxe: un espectacle internacional, aprofitant la gira europeade la gran pianista cubana Lissy Álvarez, amb el seu espectacle "De lo culto, lo popular", acompanyada per un quintet de músics de reconegut renom, vinguts expressament de l’Havana.

per Redacció | Aj. Pineda de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris