dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella destinarà 56.000 euros en cooperació

nens.jpg El 0,7% del pressupost dels ciutadans d’Alella serviran per finançar diversos projectes solidaris al tercer món com escolarització al Senegal, assessorament per dones a Nicaragua, beques pels estudiants de Malí i la construcció d’una sala polivalent al Camerun.

Aquest diumenge 2 de desembre els ciutadans d’Alella han pogut conèixer els projectes de cooperació internacional subvencionats per les arques municipals amb un 0,7 % dels ingressos ordinaris del pressupost, que enguany ha suposat uns 56.000 euros. Part dels diners es faran servir per finançar projectes d’organitzacions no governamentals (ONG) i la resta aniran a parar al fons Català de Cooperació Internacional.


Quatre projectes molt especials

La comissió de Cooperació Internacional, encarregada d’elaborar les bases per a la concessió d’ajuts a projectes de desenvolupament per tal d’invertir, el millor possible, el 0,7%, està formada per alguns ciutadans d’Alella que han escollit els projectes subvencionats amb l’objectiu de contribuir a la lluita contra la pobresa i les seves causes estructurals. Els projectes que rebran ajuts són: l’escolarització i formació de joves a Senegal amb 6.000 euros; l’assessorament legal a dones de Nicaragua amb 4.020 euros; beques per a joves estudiants de Malí amb 7.000 euros; i la construcció d’una sala polivalent i la dependència del cooperant a Camerun amb 4000 euros.


per Redacció | Aj. d’Alella | Foto sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris