dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet i el Modernisme

Des de dimarts 14 d'agost es pot veure com Canet es vesteix amb obres inspirades en el Modernisme. És tracta d'un projecte que ha nascut a partir d'una idea de l'artista local conegut internacionalment, Xavier Fernández Cruañas, que volia portar al carrer la pintura de gran format.

L'entitat local Cercle Artístic Canetenc se l'ha feta seva, optant en aquest cas per una representació del Modernisme. Així doncs, hi haurà vuit obres de diferents disciplines artístiques d'aquest estil, que guarniran façanes de Canet. Els autors són Miquel Copons, Ramon Faucón, Josep Antoni Maynat, Gemma Martí i el propi Xavier Fernández.

L'Ajuntament de Canet, a través de l'Àrea de Cultura, els ha subvencionat el material utilitzat en les obres. Es tracta d'un treball fet a mà que sorprendrà vilatans i visitants durant les pròximes setmanes. Serà un guarniment més per al poble, ara que s'acosta la celebració del jubileu de la Misericòrdia. De fet, s'ha decidit allargar l'exposició en el temps i deixar-la fins a la fi d'aquesta festa.


per Redacció| Aj. Canet de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris