dissabte, 15 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Creix el turisme al Maresme

Segons l'Observatori per la Qualitat del Turisme al Maresme l'activitat turística creix respecte al mateix període de 2006. L’informe correspon al primer trimestre del 2007 que detecta una evolució positiva ascendent de l'activitat hotelera, el dinamisme de la qual està en relació a la progressiva descentralització dels visitants.

malgrat1
Durant el primer trimestre de 2007, va augmentar un 17,2% el nombre de treballadors del sector turístic afiliats al règim general de la Seguretat Social. També va augmentar un 1,5% el nombre d'afiliats al règim especial d'autònoms i, a la vegada,  va créixer un 2,6% el nombre de centres de cotització. Aquestes dades, recollides per l'Observatori per a la Qualitat del Turisme al Maresme són un reflex de l'evolució positiva de l'activitat a la comarca. Tot i això, l'Observatori també alerta que cal una reflexió en el sector.

Segons l'Observatori, cal buscar fórmules que permetin captar un turista de major poder adquisitiu i perquè això sigui possible, és necessari oferir un servei de qualitat i oferir una plurioferta que garanteixi la fidelitat dels visitants i que, a la vegada, sigui capaç d'atraure nous turistes.


per Redacció| CCM

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris