diumenge, 01 de de novembre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El CAE rep material ortopèdic

cadira.jpgEl CAE i Residència Pinya de Rosa han rebut material ortopèdic i fisioterapèutic per valor de 6.400 euros. El material s’ha adquirit amb la recaptació d’un acte benèfic en què va actuar la “Agrupación Artística Aragonesa de Blanes y Comarca”.

La tarda de dilluns 10 de desembre va tenir lloc al Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) i Residència Pinya de Rosa de Palafolls el lliurament de material divers d’ortopèdia i fisioteràpia (una grua, un carro de dutxa, matalassos, làmpades d’estimulació visual, etc.), per valor de 6.400 euros, que es va adquirir amb la recaptació d’un acte benèfic celebrat el passat mes de setembre a l’Esbarjo Parroquial de Blanes. L’acte benèfic, organitzat per tres mares d’atesos del centre assistencial, va comptar amb l’actuació de la “Agrupación Artística Aragonesa de Blanes y Comarca”, i la col·laboració del rector Miquel Àngel Ferrés i de Pere Viñas Electroacústica.

Un present molt especial

Durant l’acte de dilluns, les tres mares organitzadores, a més de lliurar el material al centre, van obsequiar amb un present, un plat de ceràmica realitzat artesanament pels discapacitats psíquics del taller Filigranes del Centre Ocupacional “El Vilar de Blanes”, a un representant de la “Agrupación Artística Aragonesa” i als col·laboradors de l’acte benèfic com a mostra d’agraïment per la seva participació i per l’èxit de convocatòria i de recaptació. També se’ls va obsequiar amb una felicitació en forma de carta que els hi van adreçar en nom dels usuaris atesos del centre Pinya de Rosa.


per Redacció | Aspronis | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris