dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Castell de Can Jalpí torna a acollir el Festival de Música Mediterrània

El marc incomparable del Castell de Can Jalpí a Arenys de Munt tornarà a acollir els propers 19 d'agost i 2 de setembre el III Festival de Música Mediterrània, organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Munt. L'objectiu d'aquest cicle és oferir un tast de la música i les cançons dels pobles que s'apleguen al voltant de la Mediterrània. L'entorn del castell es converteix, amb aquest festival, en un punt de trobada de veïns i visitants que volen gaudir de bona música al vespre.

musicacanjalpi
La primera actuació del III Festival de Música Mediterrània serà el proper 19 d'agost amb el grup Al Tall a partir de les 21h. Aquesta formació ens ofereix un plantejament renovador de la música tradicional: repertori fonamental de nova creació amb textos actuals i música que fusiona elements de diferents tradicions mediterrànies.

El festival el tancarà L'Esbart Dansaire amb l'espectacle Punts de Mediterrània, el proper 2 de setembre, a partir de les 8 del vespre , amb què vol aprofitar l'ocasió també per retre un senzill homenatge al mestre Joaquim Serra amb la Dansa de Fadrins adrins i l'execució en concert de la seva peça pòstuma, Puigsoliu, per part de la Cobla Sabadell.


per Redacció| Aj. Arenys de Munt

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris