diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El conseller Nadal visita Malgrat de Mar

malgrat.jpgEl conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, visita avui dijous l’Ajuntament per signar el conveni del projecte d’intervenció integral del barri del Castell.

El conseller Nadal i l’alcaldessa, Conxita Campoy, signaran el conveni que ha de fer possible la millora del barri del Castell a través de la subvenció que Malgrat de Mar ha aconseguit aquest any dins la convocatòria d’ajuts de la Llei de Barris. El conseller arribarà a l’Ajuntament a dos quarts de vuit del vespre, després de signar en el llibre d’honor, es farà la signatura del conveni a la sala de plens. Després es faran els parlaments, en els quals intervindran un veí representant de l’Associació de Veïns del Barri del Castell, l’alcaldessa i el conseller.

Un projecte valorat en 8 milions d’euros

El projecte d’intervenció integral al barri del Castell està valorat en uns 8 milions d’euros i el govern català es farà càrrec de la meitat i l’Ajuntament, i altres fonts de finançament, de l’altra. La Llei de Barris preveu que els projectes escollits s’executin en 4 anys.


per Redacció | Aj. Malgrat deMar | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris