dissabte, 15 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Important incendi forestal a Cabrils

Un total de 25 dotacions terrestres treballen en les tasques d'extinció d'un incendi al terme municipal de Cabrils. Fins ara, a causa de les condicions meteorològiques no s'havien pogut enlairar els mitjans aeris. Properament, s'espera que s'incorporin un total de 3 mitjans aeris: un helicòpter de comandament i 2 avions amfibis. L'incendi, l'avís del qual s'ha rebut a les 13.48 hores, afecta una zona boscosa propera a la urbanització el Sant Crist de Cabrils. Tant el cap com el flanc dret de l'incendi avançarien en contra del vent, i el fum del flanc esquerre es desplaça cap a l'interior de la urbanització.

És per això, i segons les darreres dades que han arribat al Centre d'Emergències de Catalunya que, com a mesura preventiva s'han desallotjat els veïns de les urbanitzacions del Sant Crist i de Montcabrer. Així mateix, algun jardí d'alguna parcel·la es podria haver vist afectat per les espurnes.


per Redacció | Bombers

1 comentari per a “Important incendi forestal a Cabrils”

  1. […] anys després d’haver patit un important incendi, el Turó de Montcabrer, un dels cims més emblemàtics del Parc de la Serralada Litoral, ha […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris